Of nog een keer bekijken of delen met anderen?

Misschien was je er wel bij, maar wil je het webinar terugzien, of delen met iemand: dat snappen we! Misschien heb je een webinar gemist? Geen probleem! We hebben ze hier verzameld, zodat je ze nog even terug kan kijken. We delen bijvoorbeeld ook de slides die gebruikt zijn en andere relevante info. Heb je nog vragen? Kom dan in contact!

 

Team Scope4mation

Herken je dit: ‘Medewerkers ontvangen niet op tijd hun laptop? Of er is onduidelijkheid over wie een laptop moet krijgen?’. Wij hebben de oplossing: onze IDU Proces Module voor TOPdesk. We koppelen binnen no-time aan TOPdesk wijzigingsbeheer en je hebt snel controle, overzicht en centraal beheer voor je Instroom, Doorstroom en Uitstroom processen! Hiermee zet je TOPdesk optimaal in voor de ondersteuning van je bedrijfsprocessen.

Met onze IDU Proces Module voor TOPdesk is veel mogelijk! Of het nu gaat om iemand die van functie wisselt en een bedrijfsmiddel moet inleveren, een manager die input moet leveren, of er moet een Azure groepslidmaatschap worden aangepast.

informatie

  • Datum Gegeven
    Dinsdag, 23/05/2023 – 13:30-14:15

 

  • Inhoud
    In ons webinar laten we je mede aan de hand van een aantal praktijkcases zien hoe eenvoudig het werkt, wat de voordelen zijn en niet onbelangrijk: hoe je met de IDU Proces Module voor TOPdesk kosten kan besparen en de kwaliteit van de bedrijfsprocessen kan verhogen!
  • Voorbereiding
    Mocht je meer informatie willen:

Presentatie downloaden

Privébestand – Toegang verboden

terugkijken

Klik op het pijltje linksonder om de video te starten, klik op het icoon met alle pijltjes (rechts onderin) om de video te maximaliseren. 

Met Qixium zorg je er voor dat je....

SNELLER

Snel resultaat!

EENVOUDIGER

Begrijpelijke Taal

VEILIGER

Veilige borging

GOEDKOPER

Zelfredzaamheid