Volg één van onze webinars! 
Schrijf je nu in!

 

We hebben hieronder al onze webinars op een rijtje gezet. We hopen je daar snel te zien!

Webinar gemist of terugkijken

<< OP DIT MOMENT ZIJN ER GEEN GEPLANDE WEBINARS KIJK HIER DE WEBINARS TERUG >>

 • Datum
  Dinsdag, 23/05/2023 – 13:30-14:15

   

 • Onderwerp

  Herken je dit: ‘Medewerkers ontvangen niet op tijd hun laptop? Of er is onduidelijkheid over wie een laptop moet krijgen?’. Wij hebben de oplossing: onze IDU Proces Module voor TOPdesk.

   We koppelen binnen no-time aan TOPdesk wijzigingsbeheer en je hebt snel controle, overzicht en centraal beheer voor je Instroom, Doorstroom en Uitstroom processen! Hiermee zet je TOPdesk optimaal in voor de ondersteuning van je bedrijfsprocessen.

   

  Met onze IDU Proces Module voor TOPdesk is veel mogelijk! Of het nu gaat om iemand die van functie wisselt en een bedrijfsmiddel moet inleveren, een manager die input moet leveren, of er moet een Azure groepslidmaatschap worden aangepast.

 • Inhoud
  In ons webinar laten we je mede aan de hand van een aantal praktijkcases zien hoe eenvoudig het werkt, wat de voordelen zijn en niet onbelangrijk: hoe je met de IDU Proces Module voor TOPdesk kosten kan besparen en de kwaliteit van de bedrijfsprocessen kan verhogen!

 • Voorbereiding
  Mocht je alvast meer informatie willen, kan je hier alvast starten:
 
 • Info
  We werken met Microsoft Virtual Events, alles wordt voor je geregeld, inclusief de agenda invite! Volg de link (klik op de Schrijf mij in button) en schrijf je in

 
 • Kan je er niet bij zijn? 
  Geen probleem! Schrijf je dan gewoon in, we nemen het op, sturen we je achteraf de link, kan je het terugkijken!