Ons eigen platform waarmee je eenvoudig, zelfstandig, veilig, gecontroleerd en flexibel kan automatiseren met TOPdesk!

Qixium is ons platform om TOPdesk Service Automation mee uit te voeren. We sluiten TOPdesk aan op andere applicaties, platformen en scripts die jij wil synchroniseren!  

Dit leveren we op een zo eenvoudig mogelijke manier, zodat je het zelfstandig kan gebruiken. Hierdoor ben je bij het gebruik minder afhankelijk van bijvoorbeeld consultancy.

Veiligheid vinden we erg belangrijk en we helpen je hier graag bij. Als Scope4mation doen we er alles aan om veilig te werken en we hebben dit dus ook verwerkt in ons platform Qixium. We werken met moderne mogelijkheden en zijn naast de reguliere ontwikkeling innovatief bezig om te zorgen dat we Qixium zo simpel en krachtig mogelijk kunnen leveren.

Met Qixium hebben we focus op controle. We willen dat alles inzichtelijk is en dat je snel en eenvoudig kan zien wat er aan de hand is. Iets gelijk gecontroleerd uitvoeren, levert waardevolle informatie op om te kunnen achterhalen wat er precies gebeurd is.

Qixium is modulair opgebouwd waarbij je de modules aan- en uit kan zetten. Zo ondersteunt het goed bij de wensen die je hebt. Je bespaart hiermee op de kosten, maar je bent ook flexibel genoeg om snel in te kunnen spelen op een veranderende organisatie.

We ontwikkelen Qixium zelf en kunnen hierdoor ook snel inspelen op veranderingen, als we iets moeten ontwikkelen, kunnen we dat snel, Qixium en wijzelf zijn hier op ingericht! 

We komen graag in contact om je er meer over te vertellen!

 

We leveren de volgende proces modules voor TOPdesk:


New Asset Management
op orde!

Wijzigingen Beheer
op orde!

Reserveringenbeheer
op orde!

N-Able Assets & Incidenten
op orde!

CENTRAAL

Eén platform: Veilig, beheersbaar, overall inzicht voor alle administratie & operationele koppelingen, SSO, MFA

INZICHT

Voor beheerders, operators, controller, proceseigenaren, compliance officers en eindgebruikers!

INFORMERING

Triggers en acties op gebeurtenissen en inhoud van data.

VERANTWOORDING

Alle gebeurtenissen en wijzigingen gelogd en gerapporteerd.

VEILIGHEID

Zowel ons platform (oa MFA, SSO) als Scope4mation (ISO27001 certificering)