Ons schaalbare platform waarop de modules die je nodig hebt centraal beschikbaar en beheersbaar zijn

Het Qixium SaaS platform is het kloppende hart van en voor al onze koppel- en integratiemodules. Al onze modules, zoals ORB, IDU en de diverse DataLink modules, hebben het Qixium platform als basis. Alle functionaliteit die het platform biedt kunnen door deze modules benut worden. Zowel op gebied van veiligheid, inzicht, triggers, email en TOPdesk incidentregistratie als de verwerking van data.

Modules kunnen naast elkaar op het platform actief zijn. Het beheer is hierdoor uniform, centraal en veilig uit te voeren. De totale exploitatiekosten en beveiligingsrisico’s zijn daardoor aanzienlijk lager dan bij “losse koppelingen”.

Organisaties stellen door de aard van de te verwerken data, omvang en aanwezige kennis andere eisen aan de benodigde functionaliteit. Binnen het Qixium platform bieden we diverse abonnementen aan, waardoor de oplossing voor vrijwel iedere organisatie bereikbaar is en aansluit op gestelde eisen. Denk hierbij ook aan zaken als MFA, afdwingen van (sterke) wachtwoorden en policies, SSO, productie en “niet” productieomgevingen, back-up en loglevels, etc. etc. 

CENTRAAL

Eén platform: Veilig, beheersbaar, overall inzicht voor alle administratie & operationele koppelingen, SSO, MFA

INZICHT

Voor beheerders, operators, controller, proceseigenaren, compliance officers en eindgebruikers!

INFORMERING

Triggers en acties op gebeurtenissen en inhoud van data.

VERANTWOORDING

Alle gebeurtenissen en wijzigingen gelogd en gerapporteerd.

VEILIGHEID

AVG compliant en ISO 27001 gecertificeerd

Jan-Christiaan Schotanus
Altrecht
Lees verder
Bij Altrecht is alles voor een nieuwe medewerker vóór de eerste werkdag geregeld. Alles gaat nu vrijwel automatisch én foutloos. Lees meer over deze succesvolle case!