Al onze info overzichtelijk op een rijtje!

Heb je een (technische) vraag over Qixium of 1 van de onderdelen? Dan kan je gebruik maken van onze support desk. Het is belangrijk te weten dat we een aantal afspraken hebben gemaakt bij de aanschaf van 1 van onze diensten/modules, waar wij, maar ook jij en je organisatie zich aan moeten houden. Zo houden we het overzichtelijk en helder voor iedereen.

Standaard afspraken

We hebben alle afspraken vastgelegd in een zogenaamde DNO (een Dienst Niveau Overeenkomst, ook wel in het Engels een SLA genoemd). We adviseren om deze goed door te nemen, bij voorkeur voordat je met ons contact zoekt. We willen je graag helpen en ondersteunen, dus neem gerust (via de aangegeven methodes) even contact op.AFSPRAKEN LEVERING VIA EEN PARTNER

Voor ondersteuning van Qixium en/of de Qixium diensten die afgenomen zijn via een Partner, verwijzen we je door naar de betreffende support van de Partner. Alle support verloopt via de Partner, behalve als dit anders is afgestemd. Directe support nemen wij niet in behandeling. 

Scope4mation levert diensten in de vorm van consultancy. Kom je er met je IT afdeling niet uit, wil je advies over het functioneren van Qixium of 1 van de onderdelen? Dan helpen we je graag! Klik hier om in contact komen en te bespreken wat mogelijk is!

 

algemene voorwaarden

Wij werken met de NLDigital voorwaarden. Hieronder kan je een inkijk examplaar downloaden, deze is beschikbaar in het Nederlands en Engels.Aanvullende Verkoop & Leveringsvoorwaarden

Op al onze verkopen zijn standaard verkoop en leveringsvoorwaarden van toepassing, deze hebben we aangevuld. Dit document is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

LICENTIE [EULA]

Wanneer je een overeenkomst met ons afsluit, gelden er voorwaarden voor wat betreft de licentie en het gebruik. Dit hebben we verzameld in een  End User License Agreement. Je kan hem hier downloaden!

 

Wat we allemaal doen om compliant te zijn? Dat kan je hier vinden. Je kan op deze plek al onze informatie terugvinden voor wat betreft documenten over onze certificering(en) en/of ons beleid en maatregelen. 

ISO 27001:2017Scope4mation TOELICHTING

We hebben een begeleidend IB document opgesteld, waar we je informatie geven over: ons Beleid, Privacy en Beveiligingsmaatregelen. Voor onze ORB oplossing, hebben we een aanvulling uitgebracht, waarbij we meer ingaan op de IB aspecten van het ORB procesverwerkersovereenkomst

We hebben een versie opgesteld van onze verwerkersovereenkomst Dit document is beveiligd met een wachtwoord, wat wij aanleveren. Je kan hieronder de .zip file downloaden en het bestand uitpakken. Geen wachtwoord ontvangen en geiniteresseerd? Neem hieronder contact op en we staan je graag te woord!