voor

 

 

On- & Offboarding processen eenvoudig zelf onder
controle met TOPdesk Wijzigingsbeheer!

 

Instroom, Doorstroom & Uitstroom processen wil je graag vanuit een centraal punt organiseren. Met onze IDU Proces Module voor TOPdesk maken wij het registreren, verwerken en uitvoeren van operationele wijzigingen met TOPdesk eenvoudig! Er zijn immers al voldoende uitdagingen. Zeker omdat bij het uitvoeren van activiteiten rondom de IDU-processen van je medewerkers veel afdelingen en mensen betrokken zijn.

Je hebt TOPdesk en wilt dat optimaal inzetten voor de ondersteuning van je IDU-(bedrijfs)processen. Wij hebben de oplossing: onze IDU Proces Module voor TOPdesk. We koppelen je HR-toepassing binnen no-time aan TOPdesk Wijzigingsbeheer en je hebt snel controle, overzicht en centraal beheer voor je Instroom, Doorstroom- en Uitstroom-processen! Gewoon met TOPdesk dat je nu ook al gebruikt.

Of het nu gaat om het inleveren van een bedrijfsmiddel, een manager die nog input moet leveren of het aanpassen van Azure groepslidmaatschap wij stroomlijnen jouw proces!

 

En niet onbelangrijk, in de TOPdesk-wijziging zie je direct de status van alle activiteiten. Ook de automatisch uitgevoerde activiteiten! Niet alleen handig om ervoor te zorgen dat alles tijdig geregeld is binnen je operationele proces, maar ook om bij audits direct alle relevante informatie paraat te hebben.

Webinars

We geven webinars om je te informeren en inspireren. Voor “IDU” geven we die ook.! Wil je bijvoorbeeld weten hoe we dit aanpakken? Of wil je een algemene introductie? Kijk dan bij onze (gemiste) webinars!  

Beschikbare IDU Webinars, die je hebt gemist 🙂 maar hier direct kan terugkijken: 
 “Je IDU processen eenvoudig onder controle met TOPdesk wijzigingsbeheer!” 


Wil je weten wat er allemaal gepland staat? Klik dan hier

We geven je graag een introductie van de IDU Proces Module voor TOPdesk!

In deze video demonstreren we een instroom, doorstroom en uitstroom scenario. Speelt IDU bij jouw organisatie en heb je nog vragen? Laat het gerust weten! De IDU Proces Module voor TOPdesk is schaalbaar, flexibel en goed aan te passen op al jouw/jullie wensen! 

De video is met geluid, vergeet niet je audio aan te zetten!

 

TIP: Wanneer je tijdens het afspelen op het icoon met de 4 pijltjes klikt, wordt deze in volledig scherm afgespeeld.

We hebben alle informatie op een rijtje gezet. Klik op een tabblad om hier meer informatie over te krijgen. Staat je vraag er niet tussen, neem dan even contact op! 

We automatiseren graag en we hebben op een rijtje gezet wat we zoal kunnen koppelen met TOPdesk. Je kan een tegel aanklikken, dan geven we je hier meer informatie over! Dit zijn niet alle mogelijkheden! We breiden het graag voor je uit!  

We doen ons best alles te beschrijven en je te informeren over alle mogelijkheden. Staat je applicatie hier niet bij, doorzoek gerust even de site, er staat wellicht wat tussen!