Scope4mation support informatie

We doen er alles aan om onze partners en klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. We maken gebruik van een SLA/DNO waarin we uitleggen hoe we te werk gaan en wat wij van jou, maar jij ook van ons mag en kan verwachten. Zo houden we het helder en overzichtelijk.

Aanpassing werkwijze

We hebben inmiddels verbeteringen doorgevoerd en hebben onze service management tooling en proces sterk verbeterd. Hiervoor is een vernieuwde versie van onze SLA/DNO uitgebracht. We maken meer gebruik van de Self Service mogelijkheden en kunnen hierdoor beter meten en inzichtelijk rijgen hoe we onze dienstverlening leveren. 

Per 1 November gaan we op een iets andere wijze werken, de grootste veranderingen hebben we op een rijtje gezet:

  • Support@scope4mation.com komt te vervallen, het is niet meer mogelijk om calls per mail aan te melden, dit gaat nu alleen nog maar via onze Self Service Portal (SSP)
  • Registratie via de SSP is uitgebreid en is gestroomlijnd met de SLA die wordt afgesloten tussen ons en de klant
  • Beperken van vragen rondom de informatie die we nodig hebben, per mail was dit heel vrij en hierdoor moeten we vaak navraag doen, wat veel tijd kost van de behandelaar en de klant
  • Telefonische support is alleen nog mogelijk met een uitgebreid contract
  • Registratie is veranderd, je moet een account hebben op de SSP om een ticket te kunnen aanmaken
  • Nederlandse versie uitgebracht van de SLA/DNO, op de website is nu ook een Nederlandse versie van de SLA/DNO beschikbaar gesteld, altijd fijn als je dit kan lezen in je “moedertaal’ 
 

Heb je vragen, neem dan gerust  contact met ons op via het formulier hieronder (Contact Opnemen), We staan je graag te woord. We hopen dat we met deze verbeteringen onze dienstverlening naar een hoger nivo tillen! 

Team Scope4mation Support

Om gebruik te kunnen maken van onze Self Service Portal, moet je een geldig support contract hebben en een account op onze SSP omgeving. Heb je nog geen account? Vraag het dan aan via dit formulier hieronder. 

To use our Self Service Portal, you must have a valid support contract and an account on our SSP environment. Don’t have an account yet? Please register below.