Wij zijn de specialisten op het gebied van Service Automation met TOPdesk.

Het is vandaag de dag erg belangrijk om je IT/Facilitaire administratie met TOPdesk op orde te hebben, bijvoorbeeld om te weten wat je aan een medewerker uitleent (en weer terug wil hebben), je een levensloop dossier van een medewerker centraal kan bijhouden, en ook om goed te weten waar je risico loopt en wat je moet of kan doen om de continuïteit te borgen.

Om dit goed en gestructureerd te kunnen doen, is het belangrijk om informatie van bedrijfsprocessen te gebruiken, met name buiten TOPdesk. Wij combineren dit weer binnen TOPdesk, zodat dit administratief (en zoveel mogelijk automatisch) op orde is. Dit bevordert, naast beter gebruik van TOPdesk, de samenwerking, eenvoud en helderheid in communicatie van/met  IT, HR en voor veel andere bedrijfsprocessen.

Als functioneel (TOPdesk) beheerder kan je zelfstandig aan de slag, we vragen een fair non-enterprise fee, en als je wilt, ondersteunen wij je. Wij zorgen ervoor dat de behandelaar behandeld en de medewerker weer centraal staat met TOPdesk!

In het menu kan je een toelichting krijgen op de verschillende modules, we komen graag in contact om het gesprek aan te gaan! 

HISTORIE

Sinds 2000 ontwikkelen wij met een team specialisten software om te koppelen met TOPdesk. Door een intensieve samenwerking met TOPdesk en onze klanten weten wij waar de wensen en behoeftes liggen.

Onze technische kennis en jarenlange ervaring zorgen dat wij snel schakelen en handige softwareoplossingen ontwikkelen, op basis van ons Qixium SaaS platform. Met als doel de software voor jou te laten werken!

ISO27001

Scope4mation heeft informatiebeveiliging hoog in het vaandel staan en is ISO27001 gecertificeerd met een brede scope. Hoe goed en efficiënt een oplossing ook is, informatiebeveiliging is key! Informatie Beveiliging, is niet alleen van belang rondom privacygevoelige data maar uiteraard ook voor alle overige bedrijfsdata. Naast beveiliging is ook de beschikbaarheid en integriteit van je data van groot belang. Al deze zaken zijn binnen de scope van onze ISO certificering opgenomen, geborgd en geauditeerd.

Lees hier meer over hoe we dit naleven en om onze VvT en Certificaat te bekijken!

Voor al onze oplossingen geldt dat gepaste veiligheidsmaatregelen genomen zijn. Zowel op technisch-, organisatorisch- als procesvlak.

Om te voldoen aan de AVG is voor onze klanten als verantwoordelijke en voor ons als verwerker een Verwerkersovereenkomst verplicht. We hebben hiervoor onze standaard Verwerkersovereenkomst beschikbaar. Ook is het mogelijk om jullie Verwerkersovereenkomst te gebruiken. We stemmen dit verder samen af.

Zo zorgen wij ervoor dat we op verantwoorde wijze met gegevens omgaan en deze beschermen. Niet alleen omdat dit verplicht is vanuit de AVG, maar vooral ook omdat we ons steeds van onze verantwoordelijkheid bewust zijn!

Lees hier meer over hoe we dit naleven!